Veronica (2017)

Δράμα, Τρόμου | 105 λεπτά
0

Πληροφορίες

 • Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 25 Αυγούστου 2017
 • Σκηνοθέτης: Paco Plaza
 • Ηθοποιοί: Sandra Escacena, Bruna González, Claudia Placer
 • Γλώσσα: Ισπανικά
 • Περιγραφή: Μαδρίτη, 1991. Ένα κορίτσι εφηβικής ηλικίας βρίσκει τον εαυτό του πολιορκημένο από μια κακή υπερφυσική δύναμη αφού έπαιξε το Ouija με δύο συμμαθητές.
 • IMDB Βαθμολογία: 6.2/10

Η γνώμη μας

Την έχετε δει; Βαθμολογήστε την!

Άλλη μια ταινία με φαντάσματα και πνεύματα που πρωταγωνιστές έιναι παιδιά. Αλήθεια γιατί σε τέτοιου είδους ταινίες πάντα τα παιδιά έιναι οι πρωταγωνιστές και την “πατάνε”; ρητορικό ερώτημα δεν χρειάζεται απάντηση.

Όπως ανέφερα άλλη μια ωραία ταινία με πνεύματα και παιδιά που παίζοντας καλούν στο σπίτι τους ένα πνεύμα. Η κύρια πρωταγωνίστρια, και η οποία περνάει όλα τα δεινά, είναι μια δεκαεξόχρονη μαθήτρια που παίζει με τις φίλες της το γνωστό παιχνίδι Ouija προσπαθώντας να καλέσει τον νεκρό της πατέρα. Εν τέλει, όπως όλοι περιμένουμε, δεν καλεί τον πατέρα της αλλά ένα πνεύμα που την στοιχειώνει και την ακολουθεί παντού.

Η όλη ιστορία κατά βάση εξελίσσεται στο σπίτι του κοριτσιού. Στην όλη υπόθεση βέβαια δεν θα δείτε πουθενά την μητέρα, η οποία έχει εντελώς ρόλο guest star καθώς εργάζεται όλη την μέρα, κάτι που βοηθάει πολύ στην πλοκή. Στα της ταινίας δεν θα έλεγα ότι έχει τρελές εικόνες και σκηνές που θα σε τρομάξουν, οπότε αν έχεις ενδιασμούς λόγω της φύσης της μην αγχώνεσαι. Προτείνεται δηλαδή για άτομα που φοβούνται τέτοιες ταινίες.

Αγάπησα την πρωταγωνίστρια η οποία μου ήταν συμπαθέστατη! Πολύ γλυκιά και για ένα περίεργο λόγο πολύ ώριμη για την ηλικία της, αλλιώς δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει την όλη κατάσταση. Το τέλος εντυπωσιακό όχι τόσο από άποψη εφέ και ανατροπής, αλλά γιατι δεν είναι το κλασσικό που όλοι γλιτώνουν και είναι ευτυχισμένοι ξεχνόντας τι πέρασαν! Όχι, δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Επίσης, ότι δείτε είναι αληθινή ιστορία που έχει γίνει στην Ισπανία.

 

Όχι όχι όχι… !!! Κλάσσικη ιστορία χαζών παιδιών που καλούν ένα πνεύμα με ένα πίνακα Ouija και μαντέψτε … ένα πνευμα στοιχειώνει την μία από τις κοπέλες ! Ουάουυυυυ…!!

Βαρετή..χωρίς έντονα τρομακτικές σκηνές ! Και αυτή η μάνα….απορώ και στην αληθινή ιστορία έτσι απούσα ήταν?!! Το τέλος ήταν καλούτσικο …δεν ήταν το αναμενόμενο , αλλά μέχρι να φτάσεις στο τέλος της ταινίας…σε έχει στοιχειώσει η πλήξη !! 🙂

This slideshow requires JavaScript.

Reviews ( 1 )

 • maria 30 / 08 / 2018

  Είχα καιρό να δω ταινία με πνεύματα και η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα έχοντας και στο μυαλό μου ότι η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα στην Ισπανία .

   • χαχα ναι και μόνο η ιδέα ότι η ιστορία είναι πραγματική σε τρομάζει ακόμα περισσότερο. Είναι πολύ ατμοσφαιρική ταινία και σε επηρεάζει πολύ, ενώ δεν ξέρω, η Βερόνικα έπαιζε τόσο καλά που σε έκανε να το ζήσεις μαζί της!!
    Είχε βέβαια κάποια λάθη για εμένα, που ήταν η μητέρα καθ’όλη την διάρκεια της ταινίας;

   Leave a Reply

   This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

   Δείτε ακόμα

   x
   Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com