The Umbrella Academy (TV Series)

Δράση, Περιπέτεια, Κωμωδία | -
0

Πληροφορίες

  • Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 15 Φεβρουαρίου 2019
  • Δημιουργός: Jeremy Slater
  • Γλώσσα: Αγγλικά
  • Ηθοποιοί: Ellen Page, Robert Sheehan και η τραγουδοποιός Mary J. Blige
  • IMDB βαθμολογία: 8,5/10

Η γνώμη μας

Την έχετε δει; Βαθμολογήστε την!

Η νέα σειρά του Netflix ήδη σαρώνει και στα social media όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα.

Στην Ακαδημία της Ομπρέλας συναντάμε μία εντελώς δυσλειτουργική οικογένεια με… υπερήρωες. Σύμφωνα με την υπόθεση μία ημέρα του 1989, γεννιούνται μαζί 43 βρέφη από άσχετες μεταξύ τους γυναίκες, οι οποίες μέχρι και μία ημέρα πριν δεν είχαν το παραμικρό σημάδι εγκυμοσύνης. Έξι εξ αυτών υιοθετούνται από έναν δισεκατομμυριούχο που σκοπεύει να προετοιμάσει τα χαρισματικά παιδιά ώστε να σώσουν τον πλανήτη. Η οικογένεια λόγω διαφόρων απροόπτων διαλύεται, έρχεται πάλι όμως μαζί μετά από ένα τραγικό γεγονός.

Είναι μια πολύ ευφάνταστη περιπέτεια που έχει απ’όλα! Νεύρα, ξύλο, δράση, τρέξιμο, ίντριγκα, έρωτες και πολλά ακόμα που δύσκολα μπορεί κάποιος να αναφέρει σε μία με δύο γραμμές. Όταν είδα τον τίτλο πίστεψα ότι ίσως είναι μια σειρά όπως το Resident Evil αν και το εξώφυλλο έδειχνε κάτι διαφορετικό. Με βαριά καρδιά μπορώ να πω την αλήθεια άρχισα να την βλέπω και το πιο θετικό είναι ότι με κέρδισε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, αν σκεφτείς ότι άλλες θέλουν 4-5 επεισόδια!

Σε κάθε επεισόδιο κάτι νέο προκύπτει και όλο βρίσκονται σε τρέξιμο οι πρωταγωνιστές. Εντυπωσιακή είναι η ίντριγκα που υπάρχει σε αυτή τη σειρά και την οικογένεια αλλά και οι τρίπλες και ανατροπές που υπάρχουν. Λατρεύω απλά σειρές που ενώ ότι έχεις φτάσει στο τέλος και ότι όλα έχουν καταστραφεί τα ανατρέπουν τα πάντα με πολύ εύκολο τρόπο που τον κάνουν να δείχνει τόσο φυσικός και αναμενόμενος στην τελική.

Θα πρέπει σίγουρα να μιλήσω για την μουσική επένδυση. Είναι απλά απόλαυση να βλέπεις πιστολίδια να πέφτουν και να ακούς disco τραγούδι σαν μουσική υπόκρουση. Θεωρώ τον καλύτερο συνδυασμό σκηνής δράσης και τρεξίματος με μια όμορφη μουσική. Κάποιοι θα το πουν βίτσιο, αλλά μην το κρίνεται αν δεν το δείτε πρώτα.

Ενδεικτικά, τη σειρά την τελείωσα σε δύο μέρες και περιμένω πως και πως ενημέρωση από το Netflix αν θα τη συνεχίσει ή όχι. Πριν κλείσω όμως γι αυτή τη σειρά, πρέπει οπωσδήποτε να κάνω αναφορά στον πιο εκνευριστικό πρωταγωνιστή που έχω δει ποτέ και δεν είναι άλλος από τον πιτσιρικά της οικογένειας δεν είναι όμως πιτσιρικάς αλλά πάνω από 45 χρονών (όχι δεν είναι spoiler). Από που να αρχίσω; Έχει το πιο ειρωνικό υφάκι που μπορεί να έχει ηθοποιός και το πιο αλήτικο στυλάκι που θα μπορούσε να είχε κανείς, και όχι τίποτα άλλο είναι ένα παιδί. Μην με πείτε κακό ή παράξενο αλλά πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή γι αυτό το ρόλο γιατί κινεί τα νήματα σε όλη την υπόθεση.

Τέλος, κι εδώ κλείνω μην περιμένετε μια οικογένεια με αγάπη και θαλπορή αλλά μια προβληματική οικογένεια με πολλά θέματα που πρέπει να βρουν ψυχολόγο σίγουρα!

Reviews ( 0 )

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Δείτε ακόμα

x
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com