Sex Education (TV Series)

Δράμα, Κωμωδία | -
0

Πληροφορίες

  • Γλώσσα: Αγγλικά
  • Σκηνοθέτης: Laurie Nunn
  • Ηθοποιοί: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey
  • Περίληψη: Ο Otis Milburn είναι γιος μιας χωρισμένης σεξουαλικής θεραπεύτριας και πλέον πηγαίνει στο λύκειο. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι ότι είναι παρθένος και ενώ θέλει να χάσει την παρθενιά του, από την άλλη κάποια παιδικά τραύματα τον κρατούν πίσω. Θα γνωρίσει την συμμαθήτριά του, την Maeve, που όλοι την θεωρούν την τσούλα του σχολείου και μαζί θα δημιουργήσουν μία κλινική, όπου ο Otis θα κάνει τον θεραπευτή των σεξουαλικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συμμαθητές του, προσπαθώντας να κρύψει τον έρωτά του για την Maeve.
  • IMDB Βαθμολογία: 8,4/10

Η γνώμη μας

Την έχετε δει; Βαθμολογήστε την!

Sex Education…όπως λέμε πως είναι οι 16χρονοι στην Αμερική. Μια άλλη οπτική της σχολικής ζωής, εντελώς δαιφορετική από αυτή που έχουμε συνηθίσει εμείς εδώ στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη σειρά έχει να κάνει περισσότερο με την ερωτική ζωή των μαθητών και τα καρδιοχτύπια τους.

Ένας νεαρός γίνεται ο “sex therapist” του σχολείου και ζει ταυτόχρονα το δικό του δράμα καθώς είναι ερωτευμένος με την “καλύτερη του φίλη” ενώ έχει να αντιμετωπίσει και το δικό του σεξουαλικό πρόβλημα. Εκτός από αυτά βέβαια μας παρουσιάζεται και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο σπίτι με την μητέρα του, η οποία είναι και αυτή “sex therapist” (κληρονομικό χάρισμα λέγεται) και τους διάφορους εραστές της.

Δυστυχώς το Netflix έχει κυκλοφορήσει μόνο μία season της σειράς και με αγωνία περιμένουμε την επόμενη. Λέω δυστυχώς γιατί είναι μια ευχάριστη και όμορφη αλλά και διασκεδαστική σειρά που σίγουρα θα σας κάνει να περάσετε όμορφα την ώρα σας. Να είστε σίγουροι ότι όσοι δείτε την σειρά αυτοί θα νιώσετε ότι η ερωτική σας ζωή, και γενικά η ζωή του λυκείου ήταν ένα τίποτα εδώ στην Ελλάδα.

Εκτός από την υπόθεση της σειράς πρέπει να αναφέρω και την μουσική της. Πολύ όμορφη και έξυπνα συνδυασμένη με τις σκηνές. Είναι ένα soundtrack το οποίο ψάχνω να κατεβάσω για την συλλογή μου για να είμαι ειλικρινής, χωρις επιτυχία όμως.

Σε γενικές γραμμές είναι μια πολύ όμορφη σειρά, με έξυπνο εφηβικό χιούμορ και φυσικά..σεξ! Όχι όμως το πρόστυχο, το άσχημο. Σεξ ωραίο και όμορφα και ευγενικά σερβιρισμένο στον θεατό χωρίς να ξεφτιλίζει. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων παρουσιάζονται όλοι οι χαρακτήρες της σειράς και δημιουργούνται τα ανάλογα προφίλ χωρίς να μπερδεύεται ο θεατής σε καμία περίπτωση.

Θα μπορούσα να πω ότι η σειρά είναι ειλικρινής, σπάνιο αυτό για τέτοιου είδους σειρές που σίγουρα δείχνει την προσπάθεια της να διαφοροποιηθεί από άλλες αντίστοιχες προσπάθειες. Όλα τα προβλήματα αντιμετωπίζονται με χιούμορ και για εμένα πάντα με αξιοπρέπεια χωρίς να επιλέγεται ο εύκολος τρόπος της πρόκλησης για να σου κρατήσει το ενδιαφέρον.

Ευχαριστούμε πολύ Netflix γι αυτό το μικρό διαμάντι! Αν σας το εμφανίζει συνέχεια μην πατήσετε Skip, αλλά δείτε το!

//www.youtube.com/watch?v=k7-mYIlBxXo

Reviews ( 0 )

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Δείτε ακόμα

x
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com