Κι όμως ο ηθοποιός που έπαιξε τον πιο τρομακτικό κλόουν δοκίμαζε το συγκεκριμένο χαμόγελο από τα δέκα του. Προφανώς ήταν γραπτό να παίξει μια μέρα αυτό το ρόλο!

Ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ είναι 27 ετών, Σουηδός, και ανήκει στη γνωστή οικογένεια των Σκάρσγκαρντ. Ο πατέρας του είναι ο γνωστός ηθοποιός Στέλλαν Σκάργκαρντ που έχει καταγράψει (και καταγράφει ακόμη) μια σπουδαία πορεία έχοντας συνεργαστεί με σκηνοθέτες όπως οι Λαρς φον Τρίερ, Ντέιβιντ Φίντσερ και Κένεθ Μπράνα. Επίσης γνωρίζεις και τον αδερφό του τον Αλεξάντερ, γνωστό για τη συμμετοχή του στις σειρά ‘True Blood‘, ενώ φέτος υποδυόταν τον ψυχοπαθή σύζυγο της Νικόλ Κίντμαν στη σπουδαία σειρά ‘Big Little Lies’. (Η σκηνή με τη ρακέτα του τένις έχει χαραχτεί στις μνήμες όλων μας…).

Ο ταλαντούχος νεαρός ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή του Κόναν Ο’ Μπράιεν, για τις ανάγκες προώθησης της ταινίας, μοιράστηκε δημόσια το ξεχωριστό του χαμόγελο, την ιδιαίτερη αυτή ικανότητα να σπρώχνει το «χείλος του με περίεργο τρόπο» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει παρακάτω στο στιγμιότυπο. Μάλιστα το «χάρισμα» αυτό το ανακάλυψε σε πολύ μικρή ηλικία, από τα δέκα του, το οποίο εκμεταλλεύτηκε προς όφελός του, όχι μόνο μετέπειτα για τις ανάγκες της ταινίας, αλλά και για να τρομοκρατήσει τον μικρότερό του αδερφό όταν ήταν και αυτός παιδί! Αδερφός να σου πετύχει.

Επίσης η Warner βλέποντας τη μεγάλη αυτή ανταπόκριση του κοινού προς το πρόσωπο το Σκάρσγκαρντ αλλά και την αποδοχή των κριτικών, αποφάσισε επίσης να κυκλοφορήσει ένα βίντεο με δηλώσεις του σκηνοθέτη και των ηθοποιών που αφορούν την ερμηνεία του στην ταινία. Στο απόσπασμα οι συντελεστές αποκαλύπτουν πως προσπάθησαν να κρατήσουν τον Μπιλ Σκάργκσαρντ όσο ήταν εφικτό μακριά από τα παιδιά έτσι ώστε να αποτυπώσουν στο φακό τις αληθινές τους αντιδράσεις, όταν θα τον πρωτοσυναντούσαν. Η σκηνή με τον προτζέκτορα ήταν η πρώτη φορά που τον είδαν όλοι μαζί, η παρέα των Losers και οι αντιδράσεις τους ήταν ρεαλιστικές…

Κρίμα πάντος, πολύ καλός κλόουν…αλλά η ταινία…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.