Χριστούγεννα….οι ομορφότερες γιορτές! Λατρεύω τα Χριστούγεννα…ίσως να είναι λίγο μελαγχολικά, αλλά όλα αυτά τα φωτάκια, τα στολίδια, οι οικογενειακές στιγμές…είναι απλά υπέροχα! Και ακριβώς επειδή τρελαίνομαι γενικά για τα Χριστούγεννα, τρελαίνομαι και για τις Χριστουγεννιάτικες ταινίες! Κάθε χρόνο βλέπω ξανά και ξανά αγαπημένες μου Χριστουγεννιάτικες ταινίες…και ποτέ δεν βαριέμαι..περίεργο?!!

 The Polar Express (2004)

Η ωραιότερη Χριστουγεννιάτικη ταινία που έχει κυκλοφορήσει!  Οι ενήλικες ξαναγυρνούν στην εποχή που περίμεναν με αγωνία τον Άγιο Βασίλη και τα παιδιά παρακολουθούν το μέρος που ο Άγιος Βασίλης ζει, ένα μέρος που βρισκόταν μόνο στη φαντασία τους…Μια ονειρική ιστορία που μας υπενθυμίζει την μαγεία των Χριστουγέννων!

Home Alone (1990)

Μια Χριστουγεννιάτικη κωμωδία, την οποία προσωπικά την έχω δει παραπάνω από 100 φορές!! Την βλέπω σχεδόν κάθε χρόνο…Είναι ευχάριστη, αστεία και μας μεταφέρει στο πνεύμα των Χριστουγέννων!

 A Christmas Carol (2009)

Μια από τις αγαπημένες μου ιστορίες, η οποία απευθύνεται περισσότερο σε ενήλικες…αυτή η ταινία προσπαθεί να δείξει πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την ζωή…

 Love Actually (2003)

Μια γλυκιά και τρυφερή ταινία με θέμα τον έρωτα στο Χριστουγεννιάτικο Λονδίνο! Είναι ιστορίες καθημερινών ανθρώπων για την αγάπη που μας φτιάχνει την διάθεση και μας γεμίζει αισιοδοξία !

A Princess For Christmas (2011)

Ένα συγκινητικό παραμύθι…μια κλασσική ιστορία αγάπης μιας κοπέλας που βρίσκει τον πρίγκηπα της! Είναι μια ρομαντική χριστουγεννιάτικη ταινία που κάνει τον καθένα να πιστεύει στα παραμύθια!

Surviving Christmas (2004)

Είναι μια ευχάριστη χριστουγεννιάτικη κωμωδία, ανάλαφρη και διασκεδαστική….κατάλληλη για χριστουγεννιάτικα απογεύματα  που θέλουμε να χαζογελάσουμε!

Gremlins (1984)

Μια πολύ παλιά ταινία με μικρά τερατάκια που τραγουδούν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες καταστρέφοντας τα πάντα. Είναι μια κωμωδία φαντασίας με λίγο τρομακτικά, άσχημα και εκνευριστικά τερατάκια που προσφέρει πολύ γέλιο!

The Santa Clause (1994)

Μια ευχάριστη χριστουγεννιάτικη αστεία ιστορία, που μπορεί να απολαύσει  ο καθένας μας και να πιστέψει για λίγο στην μαγεία των Χριστουγέννων!

Scrooged (1988)

Πολύ παλιά και ωραία ταινία!! Είναι μια ιστορία που καταφέρνει να αναθεωρήσει τις απόψεις μας για τη ζωή…

Noel (2004)

Πολύ όμορφη ταινία..Πέντε άνθρωποι στη Νέα Υόρκη αναζητούν το δικό τους “χριστουγεννιάτικο θαύμα”. Δημιουργεί τόσο όμορφα και αισιόδοξα συναισθήματα..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.