Θέλω να είμαι ειλικρινής. Την ιδέα γι αυτό το post αλλά και για το Netflix γενικά μου την έδωσε μια συνλάδελφος. Προφανώς και ήξερα τι είναι το Netflix, προφανώς και ήξερα ότι πλέον είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα. Προφανώς και το είχα δοκιμάσει μια φορά στις αρχές θυμάμαι με τον δωρεάν μήνα, τότε που δεν υπήρχαν οι ελληνικοί υπότιτλοι ακόμα.

Μετά από αυτόν τον μήνα το παράτησα. Πέρασε ο καιρός, πέρασαν τα χρόνια και λόγω ενός challenge στη δουλειά διάβασα πάλι για το Netflix που είχα ξεχάσει και παρατήσει. Το βρήκα πολύ ανανεωμένο, όχι εμφανισιακά, αλλά από περιεχόμενο. Πλέον υπάρχουν και Ελληνικοί υπότιτλοι. Που να κάθεσαι να μεταφράζεις στο μυαλό σου. Τα θες μασημένη τροφή.

Κάτι λίγο η συνάδελφος που λέτε που έβαλε Netflix, κάτι οι σειρές όπως το Black mirror που είχα δει αποφάσισα να το δοκιμάσω ξανά. Πήρα την μεγάλη απόφαση (ωω ναι!) και δημιούργησα ένα νέο λογαριασμό και ξεκίνησα τον δοκιμαστικό μήνα. Έβαλα την εφαρμογή στο κινητό μου, έβαλα και στο xbox μου και όλα είναι έτοιμα.

Έχω το Netflix εδώ και μία εβδομάδα και το Σάββατο μου το πέρασα μέσα παρακολουθώντας σειρές. Ναι, σειρές! που δεν έβλεπα σειρές, δεν μπορούσα να είμαι τυπικός και να τις παρακολουθώ. Είδα σχεδόν όλο το Black Mirror, είδα το Flash, είδα μια άλλη με κάτι τύπους που ξυπνάνε μετά από 250 χρόνια, είδα το Sense8…και τι δεν είδα!

Θα πει κάποιος που είναι το κακό; Προφανώς και δεν υπάρχει κάτι κακό και τραγικό απλά θα μπορούσα να περάσω το Σάββατο μου πηγαίνοντας μια βόλτα, βλέποντας τους φίλους μου, πηγαίνοντας στους γονείς μου, μαγειρεύοντας κάτι, πηγαίνοντας γυμναστήριο και χίλια άλλα! Σε καμία περίπτωση δεν γράφω τα παραπάνω για να σας αποτρέψω από το να εγγραφείτε στο Netflix, αλλά παν μέτρον άριστον λέγανε οι σοφοί!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.